Studiou fondat în 2014

 

în baza unei experiențe profesionale

de 16 ani

Știi... spațiul interior pe care îl numești ”acasă” e ceea ce te reprezintă și crezi că e ceea ce ți-ai dorit, e un spațiu care are toate lucrurile bine puse la punct, totul este la locul lui și parcă nimic nu e de prisos și nimic nu ai mai vrea să schimbi.

Dar, totuși, nu înțelegi ceva:

     De unde vine, un fel de energie, care te umple, care te cheamă, te însoțește în orice capăt al casei și te cucerește mereu!?

     Cum are loc aceasta? 

Totul are un început, o istorie. Tu ia-o ca pe o colaborare dar pentru mine este o istorie pe care o trăiesc, cu fiecare om întâlnit și de fiecare dată. O istorie care începe prin a cunoaște, iar din cunoaștere se nasc lucruri frumoase, emoții și gânduri inedite.


     Tu spui, cine ești, ce îți dorești, ce îți place, sau pur și simplu te las să vorbești...

     Eu te ascult...

     Te ascult și încerc să simt: cine ești, ce îți dorești, ce îți place...

     Plec și apoi revin cu o imagine, care te cucerește din start, din plin și spui:

     Asta e! E ceea ce mi-am dorit! Este exact ceea ce "nu" mi-am imaginat"!

 

     Sau, revin fără nici o imagine clară, dar încep a spune eu, a povesti, a reda, iar tu mă asculți și simți cum se naște, un tablou în fața ochilor tăi, e o istorie - nouă, pe care începi să o trăiești, în care începi să depui - suflet. De aici naște și energia: gândurilor mele, a gândurilor și așteptărilor tale, o energie născută din cunoaștere dar și din libertatea exprimării - prin încredere.

 

Și acest tablou devine a fi casă - un loc pe care îl vei numi: Acasă.

 

Iar restul lucrurilor se țes conform unui șablon, de întrebări și răspunsuri, de necesități și de alegeri, de standarde și diverse criterii tehnice.

 

Noi, echipa studioului de design KEY INTERIORS, îți recunoaștem dorințele tale în materie de design, le facem funcționale și confortabile în viața de zi cu zi. Desigur că, fiind scăldate în idei proaspete, originale și care nu fac altceva decât să reflete adevărata realitate, conform așteptărilor tale.

 

Misiunea studioului nostru este crearea designului individual, autentic, care răspunde necesităților și preferințelor tale.

Furnizăm produse intelectuale de calitate înaltă și ajutăm să fie transpuse în realitate, până la cele mai mici detalii. 
Creăm interioare nu doar frumoase ca imagine dar și practice pentru cel puțin 10 ani.

Cu multă inspirație și pasiune

Viorel Lupașcu

Fondator KEY INTERIORS SRL

Yandex.Metrica