Despre Design Interior


Design interior "de la idee până la cheie".
Ce înseamnă aceasta?
- Astăzi, designul interior nu este doar o imagine frumoasă sau cum ar mai spune unuii "am nevoie doar de o idee și în rest mă lămuresc eu", o vizualizare 3D, vrea să redea totul, aproape totul cum ar trebui să fie în realitate, chiar dacă clientul nu cunoaște toate proiectele tehnice de execuție, nu are timp să își formeze un plan de acțiuni, el vrea să privească imaginile cu designul interior elaborat și să se ghideze după acestea. Va merge la cumpărături, le va privi atunci când este pe șantier și are în fața lui doar pereți goi, gri, nefinisați, o mulțimea de cabluri și carcase; va arăta potențialului producător de mobilă, cum vrea să fie mobilierul și ce așteptări are. Nu este un serviciu ieftin, dar îți economisește foarte mult timp, te apără de eventuale greșeli sau experiențe neplăcute, iar efortul se merită, pentru că într-o singură imagine vei avea toate detaliile redate cu exaccititate: de la calorifere, plinte, culoarea metalului în interior, la finisarea mobilierului și altor suprafețe, fie mate, structurate sau lucioase, la țesături și acesorii, toate, cu multă grijă și atenție le vom alege din timp, ca toate să armonizeze perfect și ca așteptările clinetului nostru să fie pe deplin satisfăcute.
De ce ar trebui să ții cont atunci când alegi o colaborare cu un designer, arhitect de interior?
În cadrul studioului KEY INTERIORS, am elaborat, de-a lungul anilor, un scenariu bine pus la puct, pentru elaborarea proiectului de design. Un scenariu prin care cunoaștem și apreciem: beneficiarul, sarcinile, bugetul și rezultatul așteptat.
obișnuim să fie elaborate conform unor sarcini foarte bine formulate, care vor avea la bază discuții cu privire la: aprecierea bugetului necesar pentru implementarea proiectului, materialele necesare și posibilie, tehnologii, preferințe, tendinte și multe alte informații și detalii. Preferăm o singură dată să întrebăm, să ascultăm, ca ulterior să vă propunem: cele mai bune idei, soluții practice și posibilități. Vom începe lucrul de la partea practică, tehnică și vom termina prin culoare și estetică. Acești pași parcurși, ne vor asigura o evoluție și dezvoltare a proiectului, cât se poate mai corecta, clară și sigură, în primul rând pentru Dvs, încă de la faza planificarii spațiului în 2D, ulterior prin a vizualiza interiorul locuinței în 3D și finisand prin a implementa proiectul conform toturor recomandărilor, calculelor și desenelor elaborate. 
Puțini cunosc (doar clienții care au trecut prin această experiență), că Designerul, este acea persoană cu care întâi de toate vă cunoașteți și cea care ultima va ieși din casa Dvs: amenajată, decorată, cu flori, țesături și accesorii. El e cel ce își dorește mult mai mult să își vadă proiectul implementat. Și care trebuie să îl treacă prin multe alte "specialități" fără ca să îi stirbeasca frumusețea și farmecul, specialități precum ar fi din construcție: retele electrice, încălzire, apă și canalizare, tâmplărie, finisaje; psihologie, management, 
Pentru un apartament, în mediu, această colaborare între client și designer, durează cca 6 - 12 luni, iar pentru o casă: 1 an, 2,5 ani. Și oare cum e să adormi și să te trezești cu același proiect în minte luni de zile, cu același client,  cu aceeași stare? Dar 2, 3 proiecte în paralel? 



Yandex.Metrica