DAO APARTMENT

Acest apartament a fost recompartimentat, astfel încât să eficientizăm fiece centimetru pătrat și ca să îl facem cât mai util și confortabil, pentru o familie cu 4 copii.
Și ce ar fi mai important în această familie decât - comunicarea!
Astel că, renunțând la pereții inițiali, am propus o replanificare de spațiu al cărui element cheie a fost: COMUNICAREA - între membrii familiei și între spații.
În final am obținut un hol care oferă o liberă trecere către living, apoi către bucătărie împreună cu zona de dining. Dar am gândit bine ca să avem și spații de păstrare a diverselor lucruri pentru întreținerea curățeniei, spații pentru încălțăminte, dressing, pentru mașină de spălat și uscat.
Apartamentul are o suprafață de 103m2 și este constituit din 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, o debara, living și bucătărie.
Vă invităm să admirați designul interior al acestui apartament, care este plin de lumină, cu ușoare contraste de lemn și decoruri ornamentale, și care crează o impresie de libertate, aer și zbor, deși toate obiectele și zonele sunt foarte aproape una de alta, cu greu a fost să le armonizăm pe toate estetic dar și funcțional.

Ți-a plăcut acest proiect?

Lasă-ne câteva detalii despre proiectul tău și hai să discutăm despre designul locuinței tale!

Înregistrează-te
Yandex.Metrica