Timișoara EVA'S LOFT

Design Interior pentru apartament cu suprafața de 91,3 m2.

 

Acest proiect de design interior a fost o provocare pentru noi, prin sarcina de a crea o fuziune dintre stilul loft-industrial și cu articole de lux.

Protagoniștii acestui interior, spuneau că își doresc un design interior redat printr-o atmosferă destul de dramatică, de brutală, de loft sau industrial, dar totodată, să fie înconjurați și de lucruri cu un aspect călduros, plăcut la atingere și chiar de lux. Niște solicitări, care, la prima vedere, ar fi destul de dificil de redat și îmbinat între ele, însă, cum se zice: Design înseamnă arta de a face lucrurile să armonizeze între ele, așa că am început elaborarea acest proiect cu multă plăcere și interes, iar conceptul elaborat a fost pur și simplu, acceptat și aprobat, de la prima prezentare.

Ca concluzie am redat caom în felul următor lucurile toate:

Pentru spațiul de zi: ceea ce înseamnă hol, living, bucătărie și dining, spațiul în care petreci cel mai mult timp, am ales să fie cu mai multe accente de loft precum ar fi: finisaje de beton pentru pereți și tavan, accentuate cu profile metalice pe colțuri, cu structuri foarte expresive și proeminente de piatră flexibilă, cu lemn natur și corpuri de iluminat de un aspect indistrial. Iar accentele de lux am ales să fie piesele de mobilier, pe care te așezi, le atingi și care neapărat să fie de un aspect deosebit de elegant, confortabil și sclipitor, iar acestea au fost: canapeaua cu țesătură de catifea, o lustră extravagantă din sticlă, masă din sticlă și niște scaune de un design contemporan și extra confortabile. Pe aceeași notă de lux și confort am mers și pentru camere, optând spre un design ușor-contemporan, și cu nuanțe și finisașe mai fine, și mai calde.

Ți-a plăcut acest proiect?

Înregistrează-te acum

pentru a primi o ofertă de preț.

Înregistrează-te
Yandex.Metrica